Cisco Systems Inc. ia in calcul achizitionarea producatorului numarul unu mondial de telefoane mobile Nokia, informeaza cotidianul Business.

Americanii de la Cisco s-au concentrat in mod traditional pe achizitii ale jucatorilor de nisa din segmentul tehnologic, insa acum se pare ca directorul executiv John Chambers este interesat de fuziunea cu o companie puternica de infrastructura wireless.

Cisco, cel mai important producator de echipament pentru internet, are o valoare de piata estimata la 123 de de miliarde de dolari, iar Nokia -71 de miliarde de dolari.

Piata ocupata de Cisco se afla intr-o continua transformare, motiv pentru care compania americana are nevoie de un partener puternic pentru a crea aplicatii wireless inteligente, pe care Nokia are capacitatea si resursele necesare de a la propune. Atat conducerea Nokia cat si Cisco au refuzat sa comenteze stirea.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.