La ce nivel au ajuns tarifele hotelurilor in luna iulie? Servicul de rezervari hoteliere hotel.info a realizat un studiu al tarifelor hoteliere in 30 de orase ale lumii.
La sfarsitul lunii iulie 2010, Bucurestiul ocupa pozitia 22 in ierarhia celor mai scumpe orase din lume, cu un tarif mediu de 81,36 euro, in crestere cu circa 3% fata de iulie 2009.
  • Locul 3 – Stockholm
Una dintre cele mai mari cresteri ale tarifelor hoteliere la nivel global s-a inregistrat in capitala Suediei, Stockholm. Astfel, in luna iulie a acestui an, tariful de cazare in metropola suedeza a crescut cu 19,8% fata de iulie 2009 si cu 24,17% fata de iulie 2008, pana la 145,3 euro.
  • Locul 2- Londra
Daca Londra este unul dintre orasele cele mai scumpe pentru cei care traiesc acolo, orasul de pe Tamisa nu se dezminte nici in ceea ce priveste tariful de cazare. In luna iulie a acestui an, pretul mediu de cazare era unul destul de ridicat, de 146.60 euro, dar in scadere cu 3,5% fata de luna iunie cand ajunsese la 152,02 euro.
  • Locul 1 – New York
Metropola americana, este, potrivit studiului realizat de hotel.info, orasul cu cele mai scumpe preturi de cazare din lume. In luna iulie a acestui an, tariful mediu de cazare in New York era de 194,49 euro, similar cu cel din luna iunie.

  • Locul 22 – Bucuresti
Per ansamblu, preturile de cazare in marile orase ale lumii trec printr-o perioada de stabililizare, dupa declinul, in masa, de anul trecut. Astfel, tarifele de cazare au crescut, in iulie 2010, cu circa 6% fata de perioada similara a anului precedent, cu cateva exceptii precum Moscova (-13%), Copenhaga (-8,87%), Oslo ( -8,8%), Budapesta ( -7,97%) sau Dubai ( -4,61%).

Citeste integral topul celor mai scumpe orase dupa tariful hotelier pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.