Hotelierii din Mamaia sustin ca nu-si pot desfasura activitatea in conditii normale deoarece se intrerupe periodic alimentarea cu energie electrica si cer societatatii Enel Distributie Dobrogea sa ia masuri cat mai rapid.

"Tinand cont de faptul ca in Mamaia sunt adesea probleme cu energia electrica, curentul se intrerupe periodic in statiune si, implicit, in cadrul hotelurilor, restaurantelor si teraselor, Asociatia Patronala Mamaia solicita societatii Enel Distributie Dobrogea sa ia masuri cat mai rapid in acest sens", afirma Nicolae Bucovala, presedintele asociatiei.

Potrivit MEDIAFAX, el considera ca intreruperea energiei reprezinta o sfidare la adresa tuturor firmelor din zona, care primesc constant plangeri din partea clientilor si amenintari cu actionarea in instanta.

"In nordul statiunii, curentul a fost intrerupt luni intre orele 15 si 22
. Si zilele trecute au fost intreruperi ale energiei. Credem ca cei de la Enel ar trebui sa redimensioneze investitiile in statiune, pentru ca nu mai fac fata", a declarat pentru Nicolae Bucovala pentru Mediafax.

Mai multe detalii despre intreruperile de curent din Mamaia cititi pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.