Astral Telecom a anuntat semnarea acordului de acces neconditionat la bucla locala a RomTelecom. Ca urmare a semnarii acestui acord, cel mai important furnizor de servicii de comunicatii electronice fixe din Romania, Astral Telecom, va promova, pe langa tehnologiile prezente in actualul portofoliu, si platformele xDSL, in cadrul legal referitor la accesul neconditionat la bucla locala.

"Cu RomTelecom am avut o colaborare as putea spune excelenta in conditiile in care am gasit in managementul companiei deschiderea, flexibilitatea si profesionalismul necesare pentru crearea premiselor de care avem nevoie pentru a ne desfasura activitatea. Am fost primul operator alternativ de servicii de telefonie fixa care a semnat acordul de interconectare cu RomTelecom in 2003 si acum, la doar doi ani diferenta, ne aflam printre primele companii care semneaza acordul de acces neconditionat la bucla locala", a spus Dinu Malacopol, CEO Internet, Date si Telefonie Astral Telecom.

Semnarea acordului permite extinderea operatiunilor comerciale ale Astral oriunde in tara pentru a lansa serviciile de Internet, date si telefonie. Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea si Brasov sunt primele localitati in care vor fi lansate serviciile de Internet, date si telefonie pe suport xDSL.

Persoanele fizice si juridice aflate pana acum in afara zonelor acoperite de reteaua "traditionala" de cablu a Astral Telecom vor putea beneficia de aceste servicii pana la sfarsitul acestui an. Astral vizeaza in strategia de dezvoltare curenta o crestere aditionala anuala a numarului de clienti de cel putin 10% in urma lansarii comerciale a serviciilor bazate pe platforme xDSL.

Romania Libera

Sursa: Romania LiberaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.