In urma unei cercetari recente, s-a descoperit un nivel mai ridicat de implinire la locul de munca in randul angajatilor condusi de un manager gay.

Kirk Snyder, specialist recunoscut pentru cercetarile sale cu privire la dinamica schimbarilor la locul de munca, a identificat 7 elemente/atitudini pe care managerii gay le aduc in organizatie: implicare, creativitate, adaptabilitate, relationare, comunicare, intuitie si colaborare, scrie Cariereonline.ro

Homosexualii din Romania, discriminati la angajare

Potrivit unui studiu realizat de INSOMAR la cererea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), in perioada 1– 24 august 2009, cea mai invocata situatie generatoare de discriminare in opinia populatiei intervievate este obtinerea unui loc de munca.

22% dintre respondenti au declarat ca au fost discriminati cel putin o data cand au incercat sa obtina un loc de munca, iar 13.4% au fost discriminati cand au incercat sa acceseze diverse servicii publice. 8% dintre respondenti au declarat ca s-au simtit discriminati atunci cand au incercat sa intre intr-un magazin, restaurant sau spatiu public.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.