Criza economica, acordul de finantare incheiat cu FMI, masurile de austeritate promovate de Guvern, modificarea Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala sunt doar cateva din elementele cu impact semnificativ asupra modului in care managerii inteleg sa isi organizeze afacerile.

Pe 22 iunie 2010, la Hotel Hilton, sala Le Diplomate, in prima luna de dupa intrarea in vigoare a modificarilor politicii fiscale, Avocatnet.ro va strange numele mari ale consultantei fiscale din Romania in cadrul unui eveniment, care isi propune sa analizeze si sa explice tendintele cele mai importante in lumea fiscalitatii romanesti in perioada urmatoare.

Astfel, dezbaterile din cadrul celor 3 sesiuni de conferinta vor cuprinde interpretari si recomandari practice privind modificarile legislative majore din ultima perioada. Conferinta va aborda subiecte de actualitate, precum:

  • Noile metode de combatere a evaziunii fiscale;
  • Raspunderea in solidar cu debitorul;
  • TVA-ul, intre taxare inversa si plata efectiva;
  • Dobanzi si penalitati conform ultimelor modificari aduse Codului de procedura fiscala;
  • Alte modificari semnificative;
  • Implicatii fiscale ale procedurii de insolventa.

Speakerii de la conferinta isi vor organiza expunerile pornind de la studii de caz si analiza unor situatii practice. Acestia sunt: Gabriel Sincu – Partner, Head of Tax & Outsourcing Services - MAZARS Romania S.R.L; Gabriel Biris - Fondator, Biris Goran; Ramona Jurubita – Partner, KPMG România; Daniel Pana – Senior Manager, KPMG Romania; Andra Casu – Tax Manager, Ernst & Young; Ioana Sandru – Partener, ZRP Tax ; Sorin Istrate – Fondator, Contexpert Consulting si Arin Octav Stanescu – Presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa. Totodata, organizatorii depun eforturi pentru ca la conferinta sa fie prezenti si inalti oficiali ai Guvernului Romaniei.

Partenerii conferintei sunt: Ernst & Young, KPMG, Mazars Romania, Biris Goran, Zrp, Contexpert Consulting.

Avocatnet.ro
este liderul publicatiilor juridice din Romania si unul dintre primele trei titluri de business online din Romania (conform BRAT). Publicatia este vizitata lunar de peste 650.000 de vizitatori unici si are peste 150.000 de membri inregistrati (juristi, economisti, consultanti fiscali, antreprenori, consultanti in afaceri, functionari publici, etc). Avocatnet.ro organizeaza frecvent seminarii si conferinte de specialitate, beneficiind de acreditari din partea Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.