Premierul Emil Boc a dispus anularea unei licitatii organizate de SGG pentru realizarea unui studiu de evaluare a masurilor luate de Guvern, dupa ce presa a relatat despre acesta, si a cerut ca suma alocata pentru contractarea studiului sa fie redirectionata spre investitii.

Prim-ministrul Emil Boc a dispus anularea organizarii licitatiei pentru achizitionarea serviciului de cercetare sociala „Agenda populatiei si actul guvernarii”, publicat in data de 6 mai 2010 in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), cu numarul de participare 99564 si redirectionarea fondurilor alocate catre buget, pentru investitii publice”, informeaza un comunicat al Guvernului remis joi seara si citat de NewsIn.

Site-ul Money.ro a publicat un material potrivit caruia Secretariatul General al Guvernului (SGG) a comandat o cercetare sociologica, numita “Agenda populatiei si actul guvernarii” pentru care estimeaza ca va plati 327.731 de lei, fara TVA. Obiectului contractului care va fi incheiat intre SGG si firma care va face aceasta cercetare este “realizarea unui studiu privind identificarea problemelor cheie ale populatiei, pentru a fi incluse in agenda guvernamentala, verificarea impactului masurilor guvernamentale si crearea unui feedback care va viza optimizarea politicilor guvernamentale”, potrivit materialului.

Cercetarea urma sa se desfasoare in intervalul iunie 2010 - noiembrie 2010, cand trebuia organizate cinci etape de cercetari bazate pe interviuri telefonice privind diferite problematici de interes national si guvernamental si doua cercetari bazate pe interviuri fata in fata. Partea calitativa a acestei cercetari ar fi cuprins 30 de focus grupuri. Publicul tinta era populatia Romaniei cu varsta de cel putin 18 ani. Criteriul de atribuire era pretul cel mai mic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.