RomTelecom a lansat serviciul de acces Internet prin ADSL pentru persoane fizice. Numit ClickNet Express, acesta ofera trafic nelimitat si cea mai mare viteza de descarcare de pe piata, de pana la 1024 Kbps (de circa 20 de ori mai mare decat o conexiune dial-up), la un pret de 35 de euro/luna fara TVA. Insa aceasta viteza va fi limitata la 256 Kbps dupa atingerea saptamanala a unui volum de transfer al datelor de 2,5 GB. Contorul de trafic este resetat si viteza restabilita la finalul fiecarei perioade, astfel incat weekend-ul sa fie la inceputul perioadei de contorizare, ceea ce-i asigura viteza maxima.

Serviciul mai include si 30 MB pentru casuta de e-mail, precum si un spatiu de 30 MB pentru gazduirea unui site web. La viteza maxima, utilizatorii se pot bucura de adevarata experienta pe Internet prin ascultarea on-line a posturilor de radio sau vizionarea on-line a programelor de televiziune sau prin folosirea cu usurinta a webcam-ului in timp real. De asemenea, se pot juca on-line, pot trimite poze digitale celor dragi sau pot descarca filme, muzica si programe.

Pentru inceput, ClickNet Express este disponibil numai in orasele Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Timisoara, Oradea, Constanta si Sibiu. Poate fi comandat sunand gratuit la 930 sau la orice magazin Romtelecom, precum si in reteaua partenerilor sai: Best Computers si Ultra Pro.

Pentru cei care comanda ClickNet Express pana la 31 august 2005, se ofera instalarea gratuita a serviciului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.