Protestul spontan al angajatilor RATB a crescut de pana la trei ori numarul comenzilor la taxi, flota auto fiind in unele cazuri insuficienta pentru a acoperi cererea, conform reprezentantilor companiilor Meridian, Cobalceascu si Taxi 2000.

"Cererea s-a triplat fata de o zi normala. In prezent, sunt blocaje in trafic in mai multe zone, printre acestea fiind Moghioros, Drumul Taberei si intersectia cu Lujerului. In acest moment, peste 700 de masini se afla in trafic, insa acestea sunt insuficiente, cererea este foarte mare. Au ramas la munca inclusiv angajatii din tura de noapte, pentru a putea face fata comenzilor", au declarat reprezentantii companiei de taxi Cobalcescu, citati de NewsIn.

De asemenea, dispeceratul companiei Meridian a comunicat ca inregistreaza in acest moment o dublare a comenzilor. "In total, parcul nostru auto numara 1.200 de masini, in prezent in trafic fiind 800 de taxiuri, care nu fac fata cererii", au declarat reprezentantii Meridian, potrivit Wall-Street.ro.

Aproximativ 2.000 de soferi bucuresteni de troleibuze, autobuze si tramvaie au refuzat, in aceasta dimineata, sa iasa cu masinile pe traseu. [Greva spontana la RATB]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.