UniCredit Tiriac Bank a anuntat ca pana la 31 mai 2010, va reduce cu 20% dobanzile fixe si variabile la toate cele cinci variante ale produsului Creditul pentru Orice fara ipoteca.

Creditul pentru Orice fara ipoteca este oferit de UniCredit Consumer Financing in sucursalele UniCredit Tiriac Bank si are un plafon de 20.000 EUR si o perioada maxima de acordare de 10 ani.

Clientii pot opta pentru dobanda fixa sau variabila (valabila pentru toate variantele de Credit pentru Orice, cu exceptia celui Express). Dobanda variabila la Creditul pentru Orice Standard este 14,51% la euro si de 12,24% la creditul in lei, in timp ce la creditul Special este de 12,91% la euro si de 11,44% la lei.

Rata dobanzii fixe este specifica fiecarui tip de Credit pentru Orice (cu exceptia Creditului pentru Orice Refinantare Expres) si este cuprinsa intre 14,8% si 18,4% la finantarea in euro, iar la cea in lei variaza intre 13,6% si 16,4%.

“UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Finance au fost alaturi de clienti si nu au intrerupt creditarea in perioada de criza. Acum, cand au aparut primele semne ale redresarii economice, continuam sa fim alaturi de clienti prin reducerea dobanzilor la Creditul pentru
Orice fara ipoteca
”, a declarat Gauthier von Weddingen, CEO al UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

,,Campania de televiziune ruleaza sub numele ,,Dansez pentru mine” si are o abordare construita in jurul clientului - Creditul pentru Orice te ajuta sa-ti implinesti visul, oricare ar fi acela, si iti da motive sa dansezi de bucurie. Iar momentul actual este extrem de potrivit, pentru o astfel de investitie, dobanzile la acest produs fiind foarte atractive”, este de parere Greta Gabor, Marketing Communication Manager, din cadrul UniCredit Tiriac Bank.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est. UniCredit Tiriac Bank este un veritabil "one-stop-shop" de servicii financiare, de care beneficiaza in prezent circa 600.000 clienti prin intermediul a 240 de sucursale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.