Cele mai importante companii aeriene din Romania se intrec in aceasta primavara cu oferte de pret pentru cursele spre unul dintre cele mai scumpe orase ale Europei, capiata Marii Britanii. Afla topul celor mai ieftine bilete de avion Bucuresti-Londra.
  • Cea mai scumpa varianta o reprezinta compania nationala Tarom. Astfel, daca rezervati un biltet dus Bucuresti-Londra, pentru data de 1 aprilie, pretul acestuia ajunge pe site-ul Tarom la 138,66 euro, cu toate taxele incluse.

  • Pe site-ul companiei maghiare Wizz Air tariful unui zbor dus Bucuresti-Londra, la data de 1 aprilie, este de 107,44 euro, cu toate taxele incluse, scrie Wall-Street.
  • Oferta British Airways este valabila pentru biletele emise inainte de 28 martie 2010, pentru calatorii efectuate intre 1 aprilie 2010 si 30 iunie 2010 si includ toate taxele, suprataxele si 10 euro taxa de serviciu pentru rezervarea online.
  • Daca ati rezerva un bilet Bucuresti-Londra pe site-ul companiei low-cost Blue Air, pretul unui bilet dus, pe data de 1 aprilie, ar fi de 100 de euro, cu toate taxele incluse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.