Compania Tarom a anuntat miercuri ca anuleaza joi doua curse, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Grecia, iar un alt zbor va opera cu program modificat.

Astfel, cursa cu innoptare Tarom RO273/RO274 Bucuresti - Atena - Bucuresti, cu plecare din Bucuresti, miercuri, 10 martie (RO273) si retur joi, 11 martie (RO274), precum si cursa Tarom RO275/RO276 Bucuresti - Salonic - Bucuresti din 11 martie au fost anulate, anunta NewsIn.

Cursa Tarom RO 273, Bucuresti - Atena, de joi nu va fi anulata, dar va opera cu program modificat, respectiv cu o intarziere de 4 ore si 15 de minute. Astfel, decolarea de pe Aeroportul International “Henri Coanda Bucuresti” catre Atena va avea loc la ora locala 23 si 30 de minute.

Compania a anuntat ca pasagerii care urmau sa calatoreasca pe cele doua curse Tarom ce au fost anulate vor fi reprogramati pentru zborurile urmatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.