Cei 4.000 de piloti ai companiei Lufhansa din Germania au intrerupt greva si au reluat zborurile pe 22 februarie la miezul noptii. Suspendarea grevei este valabila pana pe 8 martie, data pana la care atat sindicatele cat si reprezentantii companiei aeriene spera sa ajunga la un consens.

Greva angajatilor Lufhansa a avut efecte catastrofale pentru tot traficul international, remarca La Repubblica. [Cea mai mare greva din istoria aviatiei: Pilotii Lufthansa protesteaza 4 zile]

Si zborurile de pe aeroportul Henri Coanda vor reveni la normal incepand de joi, 24 februarie, prima decolare spre Frankfurt fiind programata la 14:30, iar cea spre Munchen la 12:45, scrie ZF.ro.

Zborurile de joi dimineata spre cele doua destinatii germane raman insa anulate pentru ca aeronavele nu vor mai veni la Bucuresti miercuri seara (n.r. 23 februarie 2010).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.