Junior Achievement Romania si British Council organizeaza faza locala a Skills@Work Challenge 2010 intr-un format inovator pentru Romania: competitia se va derula simultan in cinci orase.
Vineri, 19 februarie, are loc competitia Skills@Work Challenge editia 2010, care se va desfasura pe platforma Microsoft Live Meeting, simultan in orasele Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara. Aceasta tehnologie le va permite celor peste 250 de elevi participanti din orasele mentionate sa comunice cu juriul aflat in Bucuresti si sa isi prezinte ideile de afaceri intr-un spatiu virtual in care distanta nu are importanta.

Skills@Work Challenge este o competitie internationala care se deruleaza in 10 tari europene si reuneste elevi din invatamantul tehnic si de specialitate pentru a gasi solutii creative la o problema data. Proiectul este dezvoltat la nivel regional de Junior Achievement si British Council.

Tema de lucru va fi lansata pe 12 februarie, iar pe 19 februarie echipele vor prezenta ideile de afaceri si vor raspunde intrebarilor juriului din Bucuresti, dupa o saptamana de activitate prin intermediul Microsoft Live@Edu.

Juriul este format din reprezentanti ai Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, JA Romania, British Council si Microsoft.

Echipa castigatoare a fazei locale din fiecare dintre cele cinci locatii va participa la etapa nationala a competitiei care are loc in Bucuresti, in data de 27 februarie. Castigatorii finalei nationale vor reprezenta Romania la finala europeana ”Innovation Expo” care are loc la Belgrad in perioada 21-25 aprilie.

Pentru mai multe Website: www.skillsatwork.jaromania.org/


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.