Incepand cu luna februarie, Heineken Romania va exporta primele sticle de Ciuc Premium in Italia, Spania si Canada.

Decizia de a exporta berea Ciuc Premium a fost luata ca urmare a cererii romanilor din diaspora, care apreciaza aceasta marca romaneasca de bere.

"Faptul ca marca Ciuc Premium a inceput sa fie exportata reconfirma valoarea acestei beri romanesti. Este un pas firesc in evolutia marcii Ciuc Premium si noi suntem convinsi ca in viitor vom <cuceri> cat mai multe zone din intreaga lume", declara Jan Derck van Karnebeek, General Manager Heineken Romania.

"Regiunea Harghita este locul perfect pentru producerea berii Ciuc Premium: izvoarele de apa pura si perfect echilibrate, aerul proaspat si rece sunt garantia calitatii acesteia", explica Maria Stoica, Manager Calitate, Heineken Romania.

Ciuc Premium va fi disponibil in Italia, Spania si Canada la doza de 0,5 L si sticla de 0,33L. Canalele de distributie sunt HoReCa si Retail. Exportul se va realiza prin intermediul distribuitorilor locali ai Brau Union International.

Berea Ciuc Premium este o bere romaneasca produsa doar in fabrica de bere Miercurea Ciuc, o zona cunoscuta pentru puritatea apelor sale.


Despre autor:


Abonează-te pe

Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.