Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) a primit o oferta de 4101 de contracte de munca in domeniul agricol (culegere de capsuni si citrice), autorizate de Ministerul Muncii in Spania. In acest sens, astazi si maine la sediul OMFM, din str. Valter Maracineanu, nr. 1-3, sector 1, Bucuresti se pot depune dosarele pentru inscrierea in baza de date a celor care doresc sa munceasca in Spania in agricultura.

Dosarul trebuie sa contina: copii dupa buletinul sau cartea de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni), dupa pasaport (cu o valabilitate de minim 6 luni); cazier judiciar in original (fara antecedente penale (sa se incadreze in termenul de valabilitate de 1 luna); copie legalizata dupa actele de studii si/sau calificare; copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise); adeverinta medicala de la medicul de familie, care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos; declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de boala; curriculum vitae; fisa personala; 3 fotografii tip pasaport; adeverinta care sa ateste experienta in agricultura. Persoanele care se vor prezenta si nu pot depune in aceste zile cazierul judiciar, trebuie sa obtina acest act pana la data la care se vor prezenta la selectie pe baza instiintarii trimise de Oficiu. Selectia se va desfasura in perioada 20-23 decembrie 2004 la sediul OMFM din str. Valter Maracineanu, nr. 1-3, sector 1, Bucuresti. La selectie vor fi admise doar persoanele care au fost instiintate de Oficiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.