In conditiile unei crize economice generalizate, piata de vanzari de bilete de avion online a ramas un business profitabil pentru Paravion.ro.

“In noiembrie am inregistrat un +3% fata de 2008 iar in decembrie saltul a fost de aproape 20%. Preconizam o crestere de 21% pentru inceputul lui 2010 si urmarim sa mentinem cresterea la minimum 20% fata de 2009”, declara directorul comercial al Paravion.ro, Remus Visan.

Conform IATA, Paravion isi pastreaza pozitia de lider in vanzarile online de bilete de avion. Agentia deserveste toate companiile aeriene membre IATA (mai mult de 400). Cele mai cautate destinatii in 2009 au fost cele europene, datorita tarifelor accesibile oferite de companiile aeriene, iar majoritatea biletelor achizitionate au fost round trip.

Din vanzarile inregistrare in 2009, 67% din totalul biletelor au fost achizitionate de clienti deja fideli ai Paravion.ro. Site-ul companiei este cel mai utilizat pentru rezervarile online de bilete de avion, depasind anul trecut 2.000.000 de cautari de bilete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.