Grupul austriac Swarco AG, specializat in oferirea de servicii de marcaj rutier, semnalizare si de management al traficului, a achizitionat la sfarsitul anului trecut 85% din firma romaneasca Parking Experts, care ofera servicii de operare parcari auto cu plata.

Vanzatorul a fost un fond de investitii in care sunt implicati si actionarii casei de investitii Capital Partners. Participatia de 15% ramasa nevanduta este detinuta in continuare de Gelu Andrei, fostul si actualul director general al Parking Experts.

“Negocierile dintre partile implicate in deal au durat circa sase luni, o perioada rezonabila in conditiile actuale de piata. Valoarea tranzactiei este confidentiala, insa evaluarea Parking Experts s-a facut atat pe baza proiectelor din portofoliu, cat si a potentialului de dezvoltare”, a declarat, pentru Wall-Street, Victor Capitanu, partener in cadrul Capital Partners, consultantul tranzactiei.

Mai multe despre tranzactia dintre austriecii de la Swarco AG si firma romaneasca Parking Experts cititi pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.