Anii trecuti Spania si Italia erau destinatiile preferate al companiilor aeriene pentru lansarea de noi rute in relatia cu Romania. In 2009 insa, pe fondul crizei, companiile aeriene au ocolit aceasta destinatie, diversificandu-si aria de acoperire.
  • Bari - Italia. Bari, oras situat pe coasta Adriaticii, era una dintre destinatiile traditionale ale operatorului My Air in relatia cu Romania. Astfel, mai multe companii aeriene s-au inghesuit sa il adauge in portofoliu. Prima a fost compania locala Carpatair, care, incepand din 27 octombrie, a lansat zboruri directe Bucuresti - Bari. Toate zborurile sunt operate dupa-amiaza, fiind complementare celor 3 curse operate de dimineata prin hub-ul Carpatair de la Timisoara spre Bari in zilele de luni, miercuri si vineri.
  • Salzburg - Austria. Tarom a introdus pe ruta Bucuresti - Salzburg un zbor direct pe saptamana, in fiecare sambata: decolare din Bucuresti la ora locala 14:50 si aterizare la Salzburg la ora locala 15:50 si retur. Totodata, compania aeriana low-cost Blue Air opereaza, incepand din 12 decembrie, curse cu o frecventa saptamanala, in ziua de sambata, pe ruta Bucuresti - Salzburg si retur.
  • Grenoble - Franta. Wizz Air a exploatat perioada Sarbatorilor de iarna, introducand in perioada 12 decembrie 2009 - 27 martie 2010 primele zboruri din Romania pe rutele Bucuresti - Grenoble si Cluj-Napoca – Grenoble.

Descopera integral noile destinatii introduse de companiile aeriene pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.