Guvernul a adaugat noi produse pe lista marfurilor care trebuie achizitionate de institutiile publice prin licitatii electronice. Noile produse sunt: maturile si periile pentru curatenie, sapunurile de toaleta, de parfumerie si menaj, hartia igienica, articolele de papetarie, scolare si comerciale, cutiile de carton, produsele pentru curatat, cremele pentru mobila, cernelurile de scris si de desen, sforile, franghiile si corzile, bunurile metalice (cu exceptia armelor albe), articolele din cauciuc, reactivii de laborator si preparatele stomatologice, frezele si burghiele stomatologice, alcoolul etilic, hartia si cartoanele pentru scris, tiparit si desenat, sacii si pungile din hartie, dezodorizantele menajere, pungile de plastic si tesaturile din bumbac.

Procedura licitatiei electronice se va aplica in cazul in care valoarea estimata a produselor, fara TVA, este cuprinsa intre 2.000 si 200.000 de euro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.