In urma unui studiu de piata complex a reiesit ca magazinul online de cadouri premium - Cadouri-originale.ro - ofera cel mai bun raport pret-calitate pentru cadourile corporate.

Orice companie din lume face tot ce poate pentru a-si pastra clientii multumiti de serviciile sau produsele sale. Insa putine firme inteleg importanta unui cadou oferit in cel mai bun moment din an – de Craciun.

Studiile arata ca stimularea si premierea clientilor si partenerilor cu cadouri la sfarsitul anului creste nivelul de loializare a acestora si poate ridica profiturile pe client cu 75%.

Odata stabilite niste relatii personale pe termen lung cu clientii, e mult mai usor sa extinzi colaborarea si poti pune bazele unui parteneriat pe termen lung bazat pe incredere si prietenie.

In ciuda ponderii dominante a recompenselor monetare la locul de munca, sapte din zece angajati chestionati (69%) au afirmat ca formele non-financiare de recunoastere reprezinta cea mai buna forma de motivare, conform organizatiei Gallup.

Dat fiind faptul ca premiilor si cadourile de Craciun (non-financiare) nu le poate fi atasata o valoare exacta, beneficiarii acestora tind sa se gandeasca mai mult la avantajele unor asemenea premii, atribuindu-le astfel o valoare supraapreciata.

Magazinul online de cadouri premium www.cadouri-originale.ro are cele mai bune si mai variate oferte de cadouri corporate, ce pot fi oferite oricarei persoane dintr-o companie, de la top management pana la oricare alt angajat.

Cadouri-originale.ro recomanda pentru top management Cutiile de vin deluxe, cu accesorii din inox, alaturi de o sticla de vin deosebita. De asemenea, in orice situatie, un Cos de bunatati cu mai mult de 15 produse de cea mai buna calitate ar incanta pe oricine.

Pentru middle management, Cadouri-originale.ro recomanda Casetele de vin cu una sau doua sticle de vin foarte bun, la preturi extrem de rezonabile.

Daca doriti sa impresionati orice doamna, Cadouri-originale.ro va recomanda un set de bijuterii confectionate manual care contin cristale CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements, ambalat in cel mai elegant ambalaj din catifea neagra.

Magazinul online de cadouri premium www.Cadouri-originale.ro s-a infiintat in anul 2007 si face parte din grupul de magazine apartinand companiei SC Concept Management & Consulting SRL, alaturi de www.gentidelux.ro, www.lenjeriedelux.ro si www.bijuterii-originale.ro.

De ce sa alegeti cadourile prin Cadouri-originale.ro?

Reprezentantii magazinului ne prezinta avantajele lor competitive:

  • Toate produsele prezentate sunt in stoc;
  • Livrarea este gratuita;
  • Produsele sunt livrate in aceeasi zi in Bucuresti si a doua zi in tara;
  • Toate cadourile sunt amabalate in cutii de lux;
  • Garanteaza calitatea tuturor produselor si se obliga sa inlocuiasca orice produs care nu indeplineste criteriile de calitate ale clientilor sai.

Daca nu erati convins ca mediul online poate avea solutii si pentru cadourile corporate acum va puteti convinge pe www.cadouri-originale.ro – cel mai bun magazin online de cadouri premium.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.