Directorul unei companii de salubrizare din Bucuresti a fost gasit impuscat in cap, luni dimineata. Anchetatorii spun ca ar fi vorba de o tentativa de sinucidere, insa se pare ca barbatul ajunsese intr-un impas financiar cu firma pe care o administreaza.

Informatia este confirmata si de sotia victimei. Femeia a recunoscut ca a alergat acasa dupa ce sotul a instiintat-o telefonic ca s-a impuscat. aceasta si-a gasit sotul cu o rana in zona capul, insa constient, informeaza stirileprotv.ro

Barbatul de 35 de ani a fost dus de urgenta la spitalul Elias, din Bucuresti. Medicii au declarat ca nu a fost nevoie de o interventie chirurgicala intrucat proiectilul infipt in ceafa victimei, provenind de la o arma cu bile, a fost indepartat fara probleme. In prezent, starea barbatui este stabila, scrie ZF.ro.

Incidentul se pare ca a avut loc in jurul orei 10, in apartamentul familiei, din Calea Giulesti. Nu este exclusa nici varianta unui accident, dar pare tot mai plauzibila tentativa de sinucidere. Se pare ca barbatul ajunsese intr-un impas financiar cu firma pe care o administreaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.