Visa Europe estimeaza ca astazi, 30 noiembrie 2009, o sa fie cea mai aglomerata zi de pana acum pentru cumparaturile pe internet, si se asteapta ca peste 3.000 de tranzactii sa aiba loc in fiecare minut pe cardurile Visa, in Europa.

Visa Europe se asteapta ca peste 318 milioane de euro sa fie cheltuiti de detinatorii de carduri Visa in Europa, doua treimi din aceasta suma provenind de pe carduri de debit. Volumul tranzactiilor pe internet este asteptat sa creasca cu 13%, comparativ cu aceeasi zi a anului trecut.

Aproximativ 4,5 milioane de tranzactii se vor face pe 30 noiembrie, cea mai plina perioada pentru tranzactiile online fiind asteptata in jurul pranzului, cu un alt varf al tranzactiilor in jurul orei 19, cresterea fata de 2008 fiind de 16%. In timpul zilei, 220.000 de euro vor fi cheltuiti pe cardurile Visa la fiecare minut.

Cititi mai multe despre cea mai aglomerata zi pentru cumparaturile online pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.