Tot mai multi antreprenori au inceput sa se orienteze catre zona eco, chiar si in Romania. Tendintele actuale in materie de business pot ajuta antreprenorii sau companiile sa economiseasca si, totodata, sa contribuie la o mai buna conservare a mediului inconjurator.

Iata o serie de trenduri eco pe care le recomanda omul de stiinta si antreprenorul Glenn Croston, conform Entrepreneur.com:

  • Economiseste din "petrol". Gandeste-te cat poti economisi, ca si companie, daca folosesti automobile electrice sau hibrizi. Nu doar ca nu mai platesti sume gigant pe carburant, dar, astfel, ajuti la pastrarea resurselor de petrol si contribui la conservarea mediului.

  • Economiseste apa. Economiile lumii ar putea supravietui, in viitor, fara petrol sau carbuni, insa, cu siguranta, nu vor putea supravietui fara apa. Astfel, tehnologiile care conserva apa vor fi foarte cautate. Business-urile care pastreaza resursele de apa pot economisi bani si pot obtine un avantaj competitiv net.

Mai multe detalii despre trendurile de business eco cititi pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.