Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai, ca duminica, 22 noiembrie 2009, intre orele 01.00 07.00 va intrerupe functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri.

In acesta perioada, clientii nu vor putea efectua nici un fel de operatiuni cu cardurile emise de banca, atat la ATM si cat si la comercianti. Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite, a anuntat banca.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 17,2 miliarde de euro. BCR ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 659 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 50 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.