Cel mai nou restaurant KFC inaugurat in Bucuresti in mall-ul AFI palace Cotroceni, a inregistrat un record absolut al vanzarilor pe piata restaurantelor de profil.
In primele zile de la deschidere, restaurantul KFC Cotroceni a avut incasari de peste 240.000 de lei in primele 4 zile de la deschidere. In acelasi interval de timp, KFC Cotroceni s-a bucurat de prezenta a peste 7500 de clienti.

In weekend, vanzarile KFC Cotroceni au depasit suma de 120.000 de lei. Ziua cu cel mai mare numar de vizitatori a fost sambata, 31 octombrie, cand au fost inregistrate peste 2100 de tranzactii, de trei ori mai multe decat media restaurantelor KFC din capitala si dublu fata de cele mai performante intr-o zi obisnuita.

KFC Cotroceni este amplasat in zona de restaurante a mall-ului AFI Palace Cotroceni si a fost inaugurat o data cu acesta la data de 29 octombrie 2009.

KFC Cotroceni este cea de-a 15-a locatie din Bucuresti si are o suprafata de 139 metri patrati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.