Compania aeriana pune in vanzare, in perioada 27 octombrie - 13 decembrie, 800 de biletete dus-intors la tariful de 9 euro (plus taxe de aeroport) catre 14 destinatii externe, operate cu avioane proprii.
Pe parcursul derularii promotiei, destinatiile se vor schimba, de la o saptamana la alta, iar la finalul fiecarei saptamani vor fi anuntate, pe site-ul companiei si pe Twitter, noile destinatii care intra in promotia "Maratonul de Iarna".

In total, oferta va cuprinde 84 de zboruri catre 14 destinatii externe, in sase saptamani, timp in care vor fi puse in vanzare aproximativ 800 de bilete la tariful de 9 euro (plus taxe de aeroport), informeaza Wall-Street.

Promotia "Maratonul de iarna" se aplica pentru calatoriile din Bucuresti catre destinatiile externe, iar biletele dus-intors au o perioada de sedere de minim 3 zile si maxim 14 zile.

Promotia incepe astazi cu rutele Bucuresti - Lyon si Bucuresti - Zurich iar biletele dus - intors, la tariful de 9 euro (plus taxele de aeroport) vor putea fi cumparate pana pe data de 8 noiembrie 2009 si sunt valabile pentru calatorie (plecare din Bucuresti) in saptamana 02 - 08 noiembrie 2009.

Pretul biletelor cu taxele de aeroport incluse este de 108 euro pe ruta Bucuresti - Zurich si 114 euro pe ruta Bucuresti - Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.