Vanzarea prin telefon a fost intotdeauna o activitate provocatoare atat din perspectiva organizatiei, dar si din perspectiva celor care o practica, datorita implicatiilor complexe pe care le presupune. Cu toate acestea, activitatea de Telesales este una din cele mai profitabile activitati din cadrul unui Contact Center.
Evenimentul Telesales Conference & Expo, singurul eveniment dedicat in totalitate domeniului Telesales din Romania, se desfasoara pe 27 octombrie la Institutul National de Statistica si aduce pentru prima data in discutie schimbul de bune practici din acest domeniu, atat in ceea ce priveste tehnica de vanzare la telefon, cat si managementul unor astfel de echipe si de operatiuni. Faciliteaza in acelasi timp si interactiunea dintre potentialii clienti (din diferite domenii: bancar, farmaceutic, asigurari, telecom si auto) si companii, care prin intermediul activitatii lor sustin activitatea de Telesales (furnizori de aplicatii software specifice, de baze de date sau de servicii de tip outsourcing).

Printre speakerii acestei prime editii se numara: Gabriel Muresanu, Director of Telesales, Business & Consumer Markets, Vodafone Romania, Oana Radu, Learning and Development Manager GE Money Romania, Dragos Bunescu, Commercial Director, Accor Services si George Suciu, General Manager , BEIA Consult International - Siemens Approved Partner.
In cadrul evenimentului va fi organizata si o masa rotunda cu tema ”Fabrica de Telesales – realitate si polemica in piata romaneasca” moderata de Oana Radu, Learning& Development Manager la GE Money, la care vor participa reprezentanti ai acestui domeniu, precum si doamna psiholog Georgeta Ghinea.

Un element specific conferintelor organizate de Expo Media il reprezinta accesul gratuit la sesiunile conferintei daca titulatura dumneavoastra contine denumirea Telesales, indiferent de ierarhie. Pentru celelalte cazuri accesul se face contra cost, taxa de participare fiind de 50 de euro.

Pentru mai multe detalii legate de Telesales Conference and Expo puteti accesa www.conferinte.ro/telesales/.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.