Printre cele mai importante noutati aduse de Elvila in aceasta toamna se numara: lansarea noii brosuri "Colectia de toamna - iarna pentru orice casa" si lansarea noului site, www.elvila.ro.
Cu ocazia participarii la editia a 18-a a Targului International de Mobila, BIFE - organizat in perioada 02-06 septembrie 2009, Elvila a lansat noua brosura "Colectia de toamna-iarna, pentru orice casa". In cadrul brosurii sunt oferite solutii de amenajare pentru diverse spatii de locuit, incadrate in costuri pe categorii de buget. Noua colectie de mobila cuprinde produse din toate categoriile: de la canapele si saltele RELAXA ORIGINAL, la dormitoare, biblioteci, masute de cafea, sufragerii, mese si scaune, birouri, camere de copii si tineret, grupe de colt, bucatarii. Elvila a inclus in oferta atat produse din colectia noua, cat si produse deja consacrate la preturi promotionale.

Cu un design nou, usor de utilizat si de gasit informatiile dorite, conceput sub forma unui magazin online, noua versiune a site-ului www.elvila.ro, s-a lansat pe data de 03 septembrie 2009.

Mai mult, versiunea in limba engleza a site-ului Elvila este in pregatire si va fi lansata in curand, iar pentru a va putea exprima sugestiile si opiniile legate de diferite aspecte ale activitatii companiei sau legate de mobilierul comercializat, va vom pune la dispozitie blogul Elvila.

S.C. ELVILA SA, companie romaneasca fondata inca din 1990 de catre Viorel Catarama, este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania. In prezent, in reteaua Elvila exista un numar de 51 de magazine in toata tara, din care 22 magazine proprii, 29 magazine in sistem de franciza si 3 fabrici proprii pentru productie mobilier: Relaxa- Mizil, Carpatina-Babeni, Elmoberom-Beius.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.