Business Organization for Students (BOS) organizeaza proiectul de recrutare "Ne place stilul business, dar stim sa ne si distram", imediat dupa evenimentul TARGUL DE ONG-uri, care se va tine intre 13-15 octombrie, in A.S.E, Cladirea Facultatii de Cibernetica, etajul I, targ la care B.O.S va fi prezenta.
Prin acest eveniment, organizatia studenteasca, non-guvernamentala, B.O.S, infiintata si condusa exclusiv de studenti te provoaca sa te alaturi si tu echipei lor! Ce trebuie sa faci pentru a fi membru B.O.S? Trebuie doar sa descarci aplicatia de pe site, sa o completezi si sa o trimiti la adresa recrutarebos@gmail.com. Deadline-ul pentru trimiterea aplicatiilor este 23 octombrie 2009, ora 00.00!

Vei invata ce inseamna mediul business, vei interactiona cu specialisti din domenii precum: Marketing, Relatii Publice, New Media, Advertising, CSR, IT, Vanzari, tot ce inseamna mediul "corporate" si organizarea de evenimente, in general, dar, bineinteles vei avea parte de multe momente haioase, de party-uri interne si de o atmosfera prietenoasa si relaxanta, ca de la student la student, ca de la prieten la prieten!

Incepe prin a fii prezent la targul de ONG-uri, in perioada 13-15 octombrie, la standul Business Organization for Students si vei cunoaste direct membri Business Organization for Students, vei primi raspunsuri la orice intrebare legata de voluntariat, organizatie in general si proiectele implementate pana acum, ce reprezinta emblemele BOS.

B.O.S te asteapta apoi la evenimentul de recrutare, unde avea parte de invitati supriza. Programul evenimentului de recrutare B.O.S, va oferi studentilor dezbateri pe teme cum ar fii: voluntariatul, personal branding si corporate branding. Va fi prezentata organizatia BOS si vei face cunostinta cu membri si cu activitatile si proiectele desfasurate pana in prezent, iar momentele amuzante nu vor lipsi. Surprizele si mini-petrecerea de la final isi vor face simtita prezenta!

Afla de pe site-ul www.bosromania.ro toate detaliile despre recrutare, despre proiectele B.O.S, planurile de viitor si despre cum poti face parte din echipa Business Organization for Students!

Infiintata in 2001, Business Organization for Students este o organizatie non-guvernamentala, educationala, condusa exclusiv de studenti. Pana in prezent, BOS a realizat pentru studenti diverse proiecte axate, in principal, pe domeniile: Management, Marketing, PR, HR, IT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.