6 octombrie 2009 Business-edu.ro va invita la cea de-a treia editie a Coaching 09 cu tema Managers Challenge: Change and Leadership, care va avea loc la Ramada Parc.
Coaching `09 este alcatuit din 6 conferinte sustinute de cei 7 speakeri nationali si internationali invitati: Kirsten Dierwolf – Germania, Petra Muller Demary – Romania, Mihai Popa Radu – Romania, John Bax – Olanda, Yves Richez – Franta, Sir John Whitmore – Marea Britanie si Decebal Leonard Marin – Romania, si va gazdui aproximativ 100 de HR manageri, General Manageri, Training Specialists sau Coaches.

Dat fiind ca intr-un context in care dezvoltarea sau supravietuirea unei organizatii trebuie sa echivaleze cu flexibilitatea si capacitatea de a se adapta unor nevoi mereu noi, managementul se confrunta cu probleme care se pot rezolva uneori doar printr-o schimbare de perspectiva. Din acest motiv invitatii la conferinta vor genera, alaturi de participanti, raspunsuri la urmatoarele intrebari:
  • Care sunt provocarile globale pe care le infrunta managerii?
  • Cum poate o abordare sistemica sa influenteze schimbarea?
  • Cum pot, dincolo de teorii si studii, sa conduc un proces de schimbare cu succes?
  • Ce este mai important Performanta sau Eficienta?
  • Cum pot avea o atitudine orientata spre solutii?
  • Cum pot sa CREEZ schimbarea in loc sa REACTIONEZ la mediul inconjurator?

Evenimentul isi propune sa evidentieze faptul organizatiile vor traversa mai usor dificultatile actuale daca se inarmeaza cu intrumentele corespunzatoare. Aceste schimbari de paradigma insa se realizeaza lent si pot intampina obstacole numeroare motiv pentru care integrarea leadershipului poate fi facilitata de coaching.

Sponsor International House, eveniment sustinut de RFI, Radio Romania International, Avocatnet, Piata, Psychologies, Domus, Casa Mea, HR CLUB, British Romanian Chamber of Commerce.

Pentru mai multe informatii legate de conferinta, programul sau si prezentarile invitatilor puteti consulta pagina web a evenimentului http://coaching.business-edu.ro.

Persoana de contact este Alina Tabusca, PR Representative Business-edu.ro, alina.tabusca@gmail.com , telefon 0757 834 251.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.