PepsiAmericas Romania, cel de-al doilea jucator de pe piata locala a bauturilor non-alcoolice, a inaugurat o noua unitate de productie, in judetul Ilfov, proiect ce va atrage pana in anul 2011 investitii totale de 150 mil. dolari. In afara continuarii investitiilor, compania a adoptat deja o strategie de optimizare a costurilor dictata de actualul context economic.
In primul rand PepsiAmericas a renunt la acele lucruri "nice to have" (n.r. pe care ti le-ai dori), in foavoarea celor "must have" (n.r. cele pe care trebuie sa le ai), relateaza Wall-Street.

"Suntem atenti la felul in care cheltuim banii, in special la modul in care calatorim in interes de afaceri. Din fericire am instalat un telefon care poate facilita videoconferinte, astfel incat nu mai sunt nevoit sa zbor din tara pentru a sustine o prezentare, o pot face din propriul meu birou, in cadrul unei videoconferinte. Daca nu e nevoie sa cheltui pe un anumit lucru, nu o face”, a declarat, Mike Holmes, directorul general al PepsiAmericas Romania.

Tot in ceea ce priveste cheltuielile, este de mentionat faptul ca cei de la PepsiAmericas nu au facut concedieri, ba din contra, au continuat procesul de recrutare in ciuda climatului economic dificil. Probabil si din cauza ca in iulie 2009, PepsiAmericas a inaugurat cea mai mare fabrica a companiei din Europa, care se afla in Dragomersti Vale, judetul ilfov, conform 9AM.

Mai multe detalii gasiti aici.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.