De cele mai multe ori, training-urile si seminariile de specialitate pornesc de la nivelul cunoscatorilor. Avocatnet.ro s-a gandit sa revina asupra lucrurilor simple.
Si a invitat patru specialisti ai internetului juridic pe care i-a rugat sa spuna povestea internetului si a termenilor de specialitate folositi astazi in informatica.

Astfel a luat nastere primul seminar dedicat termenilor de specialitate prin care internetul inca ramane ascuns intelegerii multor specialisti in drept. Scopul seminarului este acela de a indruma un jurist in labirintul termenilor de specialitate pe care i-ar putea intalni intr-un contract sau intr-o discutie de afaceri cu reprezentantii partii adverse.

Ne dorim sa formam o baza solida, pornind de la care juristii din Romania sa abordeze mult mai relaxat in viitor spetele si contractele referitoare la internet si noile tehnologii informatice.

  • Data: 31 august 2009
  • Locatia: Hotel Caro, Sala Eminescu

Pentru inscrierea la seminar click aici.

Mai multe detalii pe www.seminariileavocatnet.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.