Business 2 Iulie 2009 14:59
Perioada de criza economica prin care trecem a fortat multi intreprinzatori din Romania sa se gandeasca serios in ultimele luni la posibilitatea unei tranzactii. Prin prisma ocupatiei mele de M&A advisor (consultant de fuziuni si achizitii) am avut ocazia sa observ dificultatea pe care intreprinzatorii o au deseori in alegerea celui mai potrivit consultant de specialitate.
Fie ca vorbim de vanzarea intregii afaceri, a unui pachet majoritar sau minoritar, de vanzarea unor active, de restructurare sau de atragerea de capital pentru dezvoltare, orice tranzactie de tip M&A are un caracter cu totul special in viata unui intreprinzator. Pentru firma sau proprietarul acesteia, deseori pentru amandoi, o tranzactie reprezinta inceputul unui nou capitol in activitate.

Intreprinzatorii se confrunta deseori cu dificultati in alegerea celui mai potrivit consultant de specialitate. Care sunt cei mai importanti factori ce trebuie luati in considerare la angajarea unui consultant de fuziuni si achizitii? Cititi mai multe in Wall-Street Jurnal de Investitii, un blog scris de Tony Romani, bancher de investitii pe Wall Street.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.