Omul de afaceri Octavian Radu, proprietarul RTC Holding, a dat startul unui proces de extindere a actionariatului grupului de firme, care se va finaliza cu listarea sau vanzarea diviziilor grupului, se arata intr-un comunicat al grupului.
Procesul va dura 3-4 ani si se va desfasura in patru faze. Intr-o prima etapa, care se va incheia in toamna, Octavian Radu va incerca atragerea managementului de top in actionariatul grupului, printr-o schema de optiuni si actiuni.

“Concomitent, vom incepe atragerea unor parteneri de afaceri in actionariat, iar faza a treia va cuprinde fonduri de investitii si va fi demarata la inceputul anului 2010. Faza a patra o va constitui listarea fiecarei divizii in parte la bursa sau, ca alternativa, dupa o abordare oportunistica, vanzarea unor divizii catre investitori strategici”, spune proprietarul RTC.

Procesul de extindere al actionariutului grupului va fi pregatit prin infiintarea unui consiliu director la nivelul fiecarei divizii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.