Rafar, divizia de fashion a RTC Holding, a deschis cel de-al treilea magazin Debenhams din Bucuresti, in cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City, in urma unei investitii in valoare de aproximativ un milion de euro.
Noul magazin Debenhams din Bucuresti are o suprafata de aproape 1.000 mp si prezinta colectii pret-a-porter semnate de designeri precum Julien Macdonald, Jasper Conran sau John Rocha, alaturi de cele ale brandurilor proprii Red Herring, Mantaray, Maine, Materinity etc.

De la lansarea brandului in Romania, in martie 2007, numarul magazinelor operate de Rafar in Romania si Republica Moldova a ajuns la sapte unitati (Bucuresti –Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City; Constanta –City Park; Cluj –Polus Center; Oradea –Lotus Center; Chisinau –MallDova), iar suprafata lor totala depaseste 11.000 mp.

Rafar, divizia de fashion a grupului RTC, numara in prezent 28 de magazine, cu o suprafata totala de peste 15.000 mp. Rafar are drepturi de franciza si reprezentare pentru marcile Debenhams, Aldo, Olsen, Mandarina Duck, Sacoor Brothers, Kanz, Pablosky, Toi&Moi, Forever 18, Bijoux Terner, J.Press, Bally, Bruno Magli si Fratelli Rossetti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.