Un grup de investitori americani, care intentioneaza sa faca o oferta considerabila in vederea privatizarii Loteriei Romane, au comandat un studiu de piata pentru a analiza vandabilitatea unui astfel de proiect.
Analiza dosarelor lui George Copos

Surse confidentiale ne-au precizat ca o serie de consultanti, incredintati cu realizarea documentului, au contactat deja mai multi jurnalişti care au scris de-a lungul timpului despre dosarele DNA privitoare la Loteria Romana - in speta, cercetarea pentru frauda a patronului clubului de fotbal Rapid Bucureşti, George Copos. De asemenea, americanii sunt interesati despre posibila amestecare a serviciilor secrete in monitorizarea responsabililor Loteriei. Totodata, consultantii sunt extrem de interesati de jocurile politice care duc la numirea directorilor de la carma Loteriei Romane, ei fiind curioşi de natura criteriilor care au dus la trecerea institutiei sub jurisdictia pedelistului Gheorghe Benea. Aceleaşi surse ne-au explicat ca investitorii americani vor sa speculeze momentele delicate prin care trec guvernantii, prinşi intre furcile caudine ale crizei financiare, pentru a ridica problema unei eventuale privatizari a Loteriei Romane.


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.