Un operator de plaja din statiunea Mamaia a fost amendat cu 30.000 de lei, pentru ca a ocupat o suprafata de plaja mai mare decat cea pe care o inchiriase.
Directia Apelor Dobrogea Litoral a organizat astazi o actiune de control pe plaja din Mamaia. In urma verificarilor facute de catre inspectorii DADL, s-a constatat ca operatorul de plaja Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata in urma licitatiei.

“In zona Cazino, Inspectia Apelor a constatat ocuparea fara contract a proprietatii publice si desfasurarea de activitati de inchiriere de sezlonguri pe o alta suprafata decat cea contractata, precum si de activitati de agrement nautic fara autorizatii in vigoare si fara a respecta Planul Urbanistic Zonal”, a precizat Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, pe suprafata adiacenta celei detinute prin contract a fost amplasata o baza de agrement nautic cu un numar de 24 de ski-jeturi si alte ambarcatiuni.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.