REWE International AG a inregistrat pe piata romaneasca cresteri ale cifrei de afaceri, in anul comercial 2008, pana la 320 milioane euro (brut), crestere datorata in principal expansiunii reteaua a crescut de la 28 de unitati la 34 in anul 2008.
Retailer-ul a raportat si o crestere a numarului de angajati pe piata romaneasca in comparatie cu perioada similara a anului trecut, de la 2.390 la 2.862 angajati.

"Am investit intensiv pe piata romaneasca in dezvoltarea retelei de magazine. Aceasta a dus la cresterea numarului de angajati si reprezinta un pas strategic important pentru activitatea noastra viitoare. Pentru a optimiza logistica am inaugurat anul trecut la Brazi, un nou depozit central si astfel am reusit sa eficientizam livrarile catre filialele noastre", explica Janusz Kulik, membru al board-ului REWE International AG.

Pentru BILLA Romania, anul 2009 va sta sub semnul celebrarii celor 10 ani de activitate in Romania. Anul aniversar este marcat de oferte promotionale si de o ampla campanie publicitara in cadrul careia se desfasoara printre altele, un concurs pe durata a 10 saptamani, intre 30.04-08.07 2009. Clientii se pot inscrie la acest concurs trimitand codul de pe bonul de casa prin SMS si pot participa astfel la cele 10 extrageri in urma carora pot deveni, in fiecare saptamana, castigatorii unui automobil si a altor premii extrem de atractive.

Un alt punct de referinta in anul aniversar, il va reprezenta implementarea BILLA Club Card, BILLA Romania creand astfel un instrument important pentru fidelizarea clientilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.