Business 5 Iunie 2009 23:54
Compania Metro Cash&Carry Romania a lansat un serviciu financiar pentru furnizorii sai din Romania ce consta intro platforma de scontare.
Platforma le permite furnizorilor sa primeasca platile mai rapid, sa utilizeze evaluarile favorabile ale bonitatii facute de retailer si astfel, sa isi optimizeze propriul flux de numerar.

"Platforma inovatoare MVD le permite furnizorilor nostri sa-si sconteze creantele pentru a-si accesa fondurile – in orice moment, de oriunde. Astfel, acestia au acces mult mai rapid la capital. Prin aceasta dorim sa ii sustinem pe furnizorii nostri in marirea lichiditatii, in special pe durata acestei crize financiare", afirma Dusan Wilms, director general Metro Cash&Carry Romania.

Platforma MVD poate fi comparata cu un ATM virtual. Aceasta ofera o situatie generala a facturilor aprobate, a notelor de credit si a celor de debit. Fluxurile complexe de plati devin mai transparente si mai usor de accesat prin Internet.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.