Business 5 Iunie 2009 13:10
Dinu Patriciu a infirmat pentru cotidianul Adevarul informatiile potrivit carora ar vinde pachetul de 25% din actiunile Rompetrol, iar Rompetrol Rafinare (RRC) a transmis un comunicat in care spune ca nu detine informatii privind schimbari ale actionariatului la nivelul Grupului Rompetrol.
Potrivit unor informatii aparute in Ziarul Financiar, surse din piata sustin ca Patriciu ar discuta intens cu kazahii de la KazMunaiGaz (KMG) vanzarea pachetului de 25% pe care il mai detine in cadrul grupului.

In comunicatul Rompetrol Rafinare se afirma ca societatea nu detine informatii privind schimbari ale actionarilor la nivelul The Rompetrol Group NV (TRG). “Astfel nu putem comentae zvonurile aparute in presa (...) In perioada urmatoare nu se prevad schimbari majore de management”, se arata in comunicat.

"Asa cum pana in acest moment Rompetrol Rafinare a considerat sa se achite de toate cerintele statutului de companie listata, si acum vom aduce la cunostinta institutiilor abilitate orice schimbare ce poate influenta piata de capital", mai informeaza comunicatul.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.