Business 5 Iunie 2009 13:57
Trebuie sa prezinti incredere, fara de care nimeni nu iti va imprumuta bani. De fapt, increderea reprezinta fundamentul, piatra de temelie a tuturor afacerilor. Urmeaza apoi interesul, motivatia: de ce sa te imprumute cu bani, de ce sa investeasca in tine. Si de ce crezi ca o vor face? Numai pentru a avea la sfarsitul tranzactiei mai multi bani decat la inceput, pentru a avea profit.
Este simplu, nu-i asa? Si astfel incepi sa iti explici acum multe din actiunile unora din jurul tau. Recunosc, mai exista o a treia motivatie pentru care cineva ti-ar putea imprumuta bani: dorinta sincera de a te ajuta, dar, sa nu iti faci iluzii, nu este cazul institutiilor financiare. Acestea investesc in tine NUMAI pentru a obtine profit. Daca considera ca nu il vor avea, nu iti vor da banii lor pentru a-i investi.

De aceea trebuie sa fii un client serios, de incredere. In domeniul imobiliar, un broker profesionist colaboreaza intotdeauna cu bancile care te pot ajuta sa obtii banii de care ai nevoie pentru o investitie. Un broker profesionist cu experienta lucreaza si cu alte institutii financiare pentru a finaliza o investitie profitabila.

Trebuie sa stii foarte bine limitele pana la care poti exploata proprietatile disponibile. Trebuie sa ai banii pe care vrei sa ii investesti sau sa stii cand si cum sa ii obtii. In orice caz, avansul pe care trebuie sa i-l dai proprietarului trebuie sa fie disponibil. Cateodata o zi poate fi granita intre a cumpara o proprietate buna la un pret mic sau a o pierde in fata cuiva mult mai pregatit si mai hotarat decat tine.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.