Bursa de Valori Bucuresti nu va organiza sedinte de tranzactionare in perioada 27 iunie - 1 iulie 2005. Ultima sedinta bursiera in care tranzactiile vor fi negociate pe baza leului vechi va fi vineri, 24 iunie 2005. Prima sedinta in care tranzactiile vor fi negociate pe baza noii monede (RON) va fi luni, 4 iulie 2005. Suspendarea sedintelor de tranzactionare din perioada 27 iunie - 1 iulie 2005 tine cont de declararea zilelor de 30 iunie si 1 iulie ca zile nebancare si urmareste sa asigure conditiile ca toate tranzactiile negociate pe piata bursiera in lei vechi (ROL) sa fie decontate in aceeasi moneda.

Dupa incheierea sedintei de tranzactionare din data de 24 iunie 2005, se va realiza conversia automata a preturilor ordinelor de bursa valide aflate in piata Regular, exprimate in ROL, in ordine cu preturi exprimate in RON (pe baza raportului 1:10.000), fara a modifica prioritatea de timp asociata fiecarui ordin de bursa in parte.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.