Business 21 Mai 2009 12:43
Cultivarea, o garantie pentru manageri in vreme de criza? "A fi cultivat" - o calitate pentru managerii romani? Cat de importanta e cultivarea constanta pentru un antreprenor?
Acestea sunt doar cateva intrebari la care Gabriel Stanciu, managing director Alstom Transport Romania, companie care face parte din grupul industrial francez Alstom, si Liviu Papadima - Conf. Dr. in filologie, Decan al Facultatii de Litere, Universitatea din Bucuresti - vor raspunde in cadrul Live Text – Dezbaterile Wall-Street cu specialistii Erudio.

Mentionam ca Alexandra Olaru - director de resurse umane al Unilever South Central Europe - si-a anulat prezenta in redactia Wall-Street din cauza unor motive personale.

Cei doi invitati vor discuta in direct impreuna cu cititorii Wall-Street despre rolul cultivarii pentru manageri in vreme de criza: Cultivarea, o miza pentru manageri? Trimiteti intrebarile dumneavoastra, la care cei doi invitati vor raspunde astazi, intre orele 13-15.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.