Business 21 Mai 2009 15:59
Editia din acest an a "Bucharest Summer University", scoala de vara a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, va avea loc in perioada 10-24 august 2009, cursurile si seminariile urmand sa se desfasoare in campusul Moxa din Capitala.
Aflat la cea de-a 5-a editie, programul, ce va aborda anul acesta o tema perfect adaptata actualului context international - "Economic si politic in lumea globala "- este initiat si organizat de Academia de Studii Economice din Bucuresti, prin intermediul Senatului Studentesc, sub mentoratul academic al Facultatii de Economie, in parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Scoala de vara si-a castigat de-a lungul timpului prestigiul de eveniment stiintific de referinta, apreciat atat din punctul de vedere al numarului ridicat de participanti, cat si din cel al diversitatii tarilor reprezentate. Personalitatile invitate in acest an sa sustina cursurile si workshopurile din cadrul Bucharest Summer University 2009 provin atat din mediul academic, cat si din cel de afaceri.

Cei interesati se mai pot inscrie pana pe 31 mai 2009 si pot opta intre cele doua alternative ramase la dispozitie: acoperirea din fonduri proprii a costurilor de participare sau obtinerea, din partea organizatorilor, a unei burse ce acopera partial costurile de participare. Ambele variante presupun completarea unor formulare de aplicatie ce pot fi gasite pe site-ul evenimentului.

Pe langa implicarea in cadrul unui program stiintific academic de referinta, scoala de vara a Academiei de Studii Economice din Bucuresti va insemna pentru cursantii romani si straini un mediu de studiu incitant imbinat cu un bogat program cultural, ce le va oferi oportunitatea de a cunoaste tineri din diverse regiuni ale lumii si de a socializa cu acestia. La toate acestea se adauga activitatile distractive, excursii si seri tematice, ce vor avea rolul de a intensifica interactiunea si comunicarea dintre participanti.

Cele doua saptamani ale programului se vor finaliza cu sustinerea de catre participanti a unui examen de verificare a cunostintelor, in urma careia acestia vor acumula un numar de 5 ECTS (puncte credit transferabile international).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.