Business 14 Mai 2009 15:29
Uniunea Sindicatului Liber Metrou (USLM) a finalizat un proiect cu finantare europeana in valoare de 110.000 euro, derulat pe o perioada de opt luni, pentru informarea membrilor de sindicat in legatura cu dialogul social si legislatia europeana privind transporturile.
Potrivit presedintelui USLM, Ion Radoi, proiectul "Promovarea dimensiunii sociale in sectorul de transport din Romania si Bulgaria - monitorizarea procesului de integrare de catre reprezentantii angajatilor" a fost realizat in parteneriat cu sindicatele din transport din Bulgaria, Macedonia si Germania si a fost condus de experti romani si germani din domeniu, conform NewsIn.

In cadrul proiectului au avut loc doua seminarii in Romania si Bulgaria, o conferinta de presa in Macedonia si work-shop-ul final de evaluare din Bucuresti.

Potrivit presedintelui USLM, acest proiect are ca prim avantaj intarirea relatiilor de colaborare dintre parteneri prin schimbul de experienta dezvoltat in cadrul activitatilor proiectului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.