Business 14 Mai 2009 10:57
La doar cateva luni de la deschiderea oficiala, Hotelul Radisson SAS din Bucuresti a obtinut doua performante remarcabile: a fost desemnat "Proiectul Hotelier al anului 2008" in sudestul Europei si a fost inclus in categoria "Brands to Watch" din cadrul prestigiosului program Superbrands Romania.
Criteriile luate in considerare de catre juriul format din 27 de specialisti in domeniu au fost succesul comercial, contributia la satisfacerea nevoilor pietei, amplasarea, arhitectura, designul, calitatea materialelor folosite si durabilitatea cladirii.

Hotelul Radisson SAS s-a remarcat si prin modul in care s-a impus ca brand pe piata romaneasca. Acest lucru i-a adus includerea in Programul Business Superbrands Romania la categoria “Brands to Watch”, care atesta debutul remarcabil al unor branduri intrate recent in Romania, evolutia ulterioara pe piata a acestora urmand sa fie in atentia Programului Business Superbrands.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.