Business 12 Mai 2009 18:25
British Airways a injumatatit costurile pentru calatoriile longhaul cu ocazia primei oferte Cumpara 1 bilet si primesti unul gratis la clasa business de calatorii peste ocean, Club World, a anuntat compania aeriana.
Oferta include patru destinatii trans-atlantice: Shanghai, Barbados, Tokyo si Delhi. Oferta este valabila numai pentru rezervarile facute intre 11 si 15 mai 2009, pentru calatorii efectuate in perioada 1 iunie – 31 octombrie 2009.

Pentru 2 bilete dus-intors pentru de o experienta luxoasa prin oferta de 2 bilete dus-intors la pret de 1 pentru clasa business, Club World catre oricare dintre urmatoarele destinatii: Delhi – 2724 euro, Tokyo – 2904 euro, Barbados – 3262 euro sau Shanghai - 3172 euro, toate taxele incluse.

Calatoriile cu stil nu au fost niciodata mai rezonabile ca pret. Aceasta este o ocazie extraordinara sa planificati o calatorie surpriza pentru dumneavoastra si o persoana speciala, platind un singur bilet si bucurandu-va de un confort deosebit pentru destinatii unice” a declarat Emil Delibashev, Directorul Comercial al British Airways pentru Romania, Bulgaria si Moldova.

Aceasta decizie vine pe fondul unei scaderi de 9% al traficului de business al British Airways anul trecut. Si pe piata locala numarul pasagerilor premium (business si first class) a crescut cu doar 16% anul trecut, in conditiile in care traficul British Airways in Romania a inregistrat o crestere de 45%, noteaza Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.