Business 7 Mai 2009 12:11
BizCampus lanseaza, sub forma unei serii de conferinte, workshopuri si seminarii, un eveniment inedit pe piata din Romania: "BizCamp - Tabara de business pentru studenti si tineri profesionisti. De la inspiratie la aspiratii".
BizCamp isi propune sa asigure o comunicare bilaterala intre mediul de afaceri si cel academic, al tinerilor care tintesc catre o cariera de succes. Participarea la eveniment presupune pentru companii construirea si promovarea brandului de angajator si o solutie ideala de comunicare cu viitorii angajati, viitorii clienti si parteneri.

Reprezentantii companiilor de top vor aborda teme de interes si vor prezenta o noua viziune asupra viitorului. Printre participantii la eveniment se numara: Carmen Dumitrache, HR Director Accenture, Loredana Matei, Trainings Coordinator & Personal Marketing Porsche Romania. Elena Voicu, HR Manager, Kraft, Florin Grozea – Artist, Blogger si Antrepenor Online la eOk.ro, Andreea Raicu – Prezentator Prima TV, Serban Huidu – Director de Programe Kiss FM, Andreea Fried si Adrian Bucur – Prezentatori Stiri Focus Prima TV.

Evenimentul se va desfasura in perioada 7 – 8 mai 2009, la JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti. Programul complet este disponibil pe www.bizcamp.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.