Faimosul retailer american de imbracaminte a ales sa-si deschida primul magazin din Romania in Baneasa Shopping City, in luna mai, prin intermediul companiei grecesti care detine franciza pentru Europa de Sud-Est, Marinopoulos Group

In luna mai a acestui an, GAP va deschide primul magazin din Romania, dupa ce au fost deschise patru magazine in Grecia. Magazinul din Romania isi propune sa ofere imbracaminte casual de o calitate exceptionala, la preturi accesibile.

Un alt nou venit pe piata comerciala din Romania, tot in cadrul Baneasa Shopping City, este reprezentanta Debenhams, cu o suprafata de 1000 mp, in care se vor putea gasi colectii de haine si accesorii pentru femei, barbati si copii.

"Reactia pietei la conceptul Debenhams a fost foarte buna in fiecare dintre locatiile deschise pana acum: clientii nostri apreciaza diversitatea si calitatea produselor semnate de designerii internationali din galeria 'Designers at Debenhams' si din colectiile proprii Denbenhams", a declarat Ramona Stanciulescu, CEO Rafar.

Alaturi de marcile GAP si Debenhams, "Orasul Modei" reuneste acum, sub acelasi acoperis, si mai multe oferte pentru romanii amatori de shopping, prin extinderea mixului de chiriasi cu inca sase branduri locale si internationale dedicate intregii familii, precum: Champion, Naturino, Okaidi, 'Un, Deux, Trois', Samsonite si Be In Time.

Baneasa Shopping City este singurul centru comercial din Romania si unul dintre putinele din Europa care, pe parcursul unui singur an de existenta, a reusit sa aduca sub acelasi acoperis ancore precum: Peek & Cloppenburg, Inditex (Zara, Massiomo Dutti, Zara Home, Stradivarius, Bershka, Oysho, Pull & Bear), Solmar Trading Grup (Mango, Castro, Promod, Karen Millen, Max Mara Weekend, Marina Rinaldi, Oasis, Max & Co, +IT, Plus IT, Parfois), Azali Trading (Piazza Italia, Oviesse, Colours & Beauty, Andre, Sun Glass Hut, Salsa, Xanaka), Marks & Spencer, Reserved, la care se adauga noile intrari, GAP si Debenhams.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.